Ondersteunigsgroepen

 

Haal het carrière certificaat!

Leidinggevende posities vullen we indien mogelijk vanuit het eigen personeel. Daardoor dienen er zich voor onze medewerkers geweldige promotiemogelijkheden aan. Wie bij POCO overtuigt met betrokkenheid, teamwork en creativiteit, die leiden wij met plezier verder op en bereiden we voor op een leidinggevende positie. In onze ondersteuningsgroepen geven we onze talenten de nodige handvaten mee voor onderweg.  Daar verstrekken we aan de ene kant de nodige theoretische kennis, waarmee ze hun toekomstige speciale en leidinggevende werkzaamheden kunnen verrichten. Met de succesvolle deelname aan een afsluitend groepsproject bewijzen de deelnemers aan de andere kant teamwork, inzetbereidheid en strategiche vooruitziendheid. Een denkbare volgende trede op de carrièreladder is bijvoorbeeld afdelingshoofd.

Door middel van de ondersteuningsgroepen kunnen bijvoorbeeld medewerkers van de tweede rij zich tot leidinggevende opwerken. Wie noch sneller carrière wil maken, kan dat ook bij POCO. Want ook assistent-stagiaires en handelsassistenten komen bij ons voor een vervolgopleiding in aanmerking. Deze volgt direct na de opleiding tot verkoper in de detailhandel.

 

 

In de tekst beperkt POCO zich tot de mannelijke benamingen, om vloeiend lezen mogelijk te maken. Wij benadrukken uitdrukkelijk dat vrouwelijke sollicitanten natuurlijk in gelijke mate welkom zijn.